úterý 30. dubna 2013

Hovězí maso na paprice s salát z červeného zelí se smaženou cibulkou

Trochu delší nadpis - ale vše říkající


















Můj dnešní oběd.

Masičko tak jak to mám nejraději, skoro bych se toho mohla ujíst. Velmi jednoduché a nebezpečně dobré. Žádné zbytečné koření, jenom čistá chuť. Kdo by mi chtěl brát z talířka tomu ukousnu ruku.
Hovězí maso dušené krásně do měkka na paprice s cibulí.
Salát z červeného zelí byl moje premiéra, trochu jsem zaexperimentovala a byl to na moje poměry trochu odvaz.
Zelí je nakrájené na nudličky, zalité opraženou cibulkou. Zálivka je jednoduchá stejně ji dělám jen ze zvyku protože ji moc nemusím. Pouze ocet, špetička soli a pepře. No a voda. Napadlo mě že by se mohlo skvěle hodit kdybych přidala čtvrtku červený grep a skutečně to byla bomba. Velmi zajímavá a netradiční (pro mě) chuť a určitě teď budu zkoušet dávat grep všude.


Žádné komentáře:

Okomentovat